DISPOSITIU POLICIAL EN MARXA

Alerta a la ciutat de Lió per una dona que amenaça de fer explotar un paquet

La prefectura regional de policia ha indicat que l'estació de Part-Dieu ha sigut evacuada i que s'hi ha establert un perímetre de seguretat al voltant, amb una persona interrogada; però no n'ha donat més detalls

undefined55431432 police stand at cordoned off area during an outing ordered b201016190226

undefined55431432 police stand at cordoned off area during an outing ordered b201016190226 / LUCAS BARIOULET

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La policia francesa ha evacuat aquest dijous una estació ferroviària de la ciutat de Lió (sud-est) després que una dona hagi amenaçat de fer esclatar un paquet que portava, segons han informat mitjans locals.

La dona cridava «‘Allah akbar’» («Al·là és gran»), en àrab, i ha estat aïllada per la policia, segons ha assenyalat el diari ‘Le Progrès’. 

Notícies relacionades

La prefectura regional de policia ha indicat que l’estació de Part-Dieu ha sigut evacuada i que s’hi ha establert un perímetre de seguretat al voltant, amb una persona interrogada; però no n’ha donat més detalls. Ha afegit que han enviat un equip d’artificiers a l’estació, on el trànsit ferroviari ha quedat totalment interromput.

L’incident té lloc sis dies després que un terrorista islamista assassinés el professor de secundària Samuel Paty per haver mostrat caricatures de Mahoma en una classe sobre llibertat d’expressió. Part-Dieu és la principal estació ferroviària de Lió, la tercera ciutat més poblada de França.

Temes:

França