EN LA CARRERA CAP A LA CASA BLANCA

¿Què pinta Kanye West ara en les eleccions dels EUA?

El raper i marit de l'estrella televisiva Kim Kardashian ha presentat el seu espot de candidat a la vicepresidència del país

kanye-west / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El raper Kanye West, de 43 anys i marit de l’estrella de la telerealitat Kim Kardashian, ha irromput en el convuls panorama polític nord-americà de nou. Després d’expressar públicament el seu recolzament a Trump en ocasions anteriors, ara ha decidit presentar la seva pròpia candidatura a la presidència dels Estats Units per a les eleccions del pròxim 3 de novembre.

Anteriorment el raper va expressar el seu suport a la campanya popular republicana seguint l’exemple d’altres artistes internacionals que anteriorment havien fet el mateix, com Trey Songz, Sean «Diddy» Combs o Cardi B. Ara, en un vídeo amb aires de producció èpica de Hollywood, West ha presentat els seus valors als votants. «Restaurar la fe i revifar el compromís constitucional amb la llibertat de religió i el lliure exercici de la fe», diu ell mateix en el seu espot de campanya. 

Notícies relacionades

El raper, que ha venut més de 20 milions d’àlbums a tot el món i ha guanyat 21 premis Grammy, es presenta davant els votants com un abanderat de la fe i els demana el «vot per escrit».

Als Estats Units hi ha una alternativa d’elecció anomenada ‘vot per escrit’, en la qual els votants escriuen a mà el nom del partit i candidats (president i vicepresident) a qui decideixen entregar el seu vot.