Coronavirus:

Melania Trump revela que el seu fill Barron va donar positiu de Covid-19

La primera dama dels Estats Units va informar que, malgrat això, el menor de 14 anys «és un adolescent fort i no va presentar símptomes», contrari a la situació que va viure el seu pare Donald Trump amb la malaltia

eeuu-donald-melania-baron-trump

eeuu-donald-melania-baron-trump

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Barron, el fill menor del president dels EUA, Donald Trump, va donar positiu en coronavirus després que els seus pares contraguessin la malaltia, però no va experimentar símptomes i des d’aleshores ha donat negatiu, segons va revelar aquest dimecres la primera dama, Melania Trump.

En un article publicat a la web de la Casa Blanca, Melania repassa la seva «experiència personal» amb la Covid-19 i explica que quan ella i el seu marit van donar positiu, immediatament es va sentir preocupada pel seu fill.

Amor de mare

«Per al nostre gran alleujament, va donar negatiu en la prova, però com molts pares han pensat durant els últims mesos, no vaig poder evitar preguntar-me: ’¿i demà o l’endemà?’. La meva por es va fer realitat quan li van fer la prova novament i va donar positiu. Afortunadament, és un adolescent fort i no va presentar símptomes», va explicar.

«En certa manera –va afegir–, em vaig alegrar que tots tres passéssim per això alhora per poder cuidar-nos els uns als altres i passar temps junts. Des d’aleshores ha donat negatiu». La primera dama ha defensat fermament la privacitat del seu fill, de 14 anys, i no va explicar per què no va donar a conèixer abans el que havia passat.

Les contradiccions de Trump

Trump va donar positiu per coronavirus l’1 d’octubre i va haver de ser ingressat durant tres dies a l’hospital militar Walter Reed, a Bethesda (Maryland), als afores de Washington.

Notícies relacionades

Des que va tornar a la Casa Blanca, Trump ha intentat minimitzar el seu diagnòstic i ha dit que es tracta d’una «benedicció de Déu», mentre que ha demanat als nord-americans que no tinguin «por» d’una pandèmia que ja ha matat més de 216.000 persones als Estats Units.

El mandatari assegura que ja no és «contagiós», malgrat que això no està demostrat, i ha fet diversos mítings electorals davant centenars de persones.