Una mosca al cap de Pence, la distracció del debat de vicepresidents

L'insecte, que va estar dos minuts sobre els cabells del vicepresident, ja té compte de Twitter i ha donat peu a milers de bromes

Biden aprofita per recaptar fons amb la venda d'un matamosques que «aixafa mosques i mentides»

55312935 60

55312935 60 / ERIC BARADAT (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Enmig d’un debat cortès però assertiu entre el vicepresident republicà, Mike Pence, i la senadora demòcrata Kamala Harris, una mosca que es va posar als cabells canosos de la mà dreta de Donald Trump va acaparar les mirades i va ser el delit dels internautes a Twitter.

La mosca –que es va mantenir més de dos minuts al cap del vicepresident– va acaparar els comentaris a Twitter i va permetre als adversaris polítics de Trump recrear-se, des del mateix candidat presidencial demòcrata, Joe Biden, fins als republicans oposats al mandatari de la plataforma Lincoln Project.

Abans d’acabar el debat, l’insecte ja tenia un compte a Twitter, era una etiqueta molt comentada a la xarxa social als Estats Units i apareixia en algunes enquestes humorístiques d’usuaris que plantejaven qui va guanyar el debat, Mike Pence, Kamala Harris o la mosca.

Biden va aprofitar el furor de les xarxes socials per vendre un matamosques de 10 dòlars i recaptar fons per a la seva campanya amb el lema «aixafa les mosques i mentides».

Fins i tot entre els republicans, l’imprevist va causar gràcia i el senador oficialista per Kentucky Rand Paul va dir fent broma: «L’espionatge il·legal està realment fora de control».

Notícies relacionades

Pence es va mantenir impertèrrit i va continuar defensant de la política del govern de Trump en relació amb les forces de l’ordre, en un moment del debat sobre la brutalitat policial contra les minories als Estats Units.

Enmig de la crispació política a menys d’un mes de les eleccions del 3 de novembre, l’incòmode insecte va permetre un moment de distensió.