en una zona muntanyosa

Almenys 17 morts a Geòrgia al caure un microbús des de 80 metres

El vehicle es va precipitar al buit després de col·lidir amb un turisme

GRAFCAV1833. ESTELLA (NAVARRA), 16/01/2020.- Un menor ha fallecido, su hermano se encuentra en estado crítico y su madre herida al ser arrollado el vehículo en el que se encontraban por un autobús que ha perdido el control en Estella-Lizarra, que además ha causado heridas a un peatón al que ha atropellado. EFE/ Jesus Dige.

GRAFCAV1833. ESTELLA (NAVARRA), 16/01/2020.- Un menor ha fallecido, su hermano se encuentra en estado crítico y su madre herida al ser arrollado el vehículo en el que se encontraban por un autobús que ha perdido el control en Estella-Lizarra, que además ha causado heridas a un peatón al que ha atropellado. EFE/ Jesus Dige. / Jesus Diges (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Almenys 17 persones van morir i unes altres tres van resultar ferides al caure un microbús per un precipici des de l’altura de 80 metres en una zona muntanyosa de Geòrgia, van informar a Efe fonts del Ministeri de l’Interior del país caucàsic.

L’accident va tenir lloc, segons dades preliminars, per una col·lisió entre el vehicle sinistrat i un turisme.

En estat «greu»

Notícies relacionades

Al lloc dels fets, a prop de la localitat de Shatili a la regió del nord de Dusheti, hi treballen rescatistes, policies i metges. Els tres ferits a causa de l’accident van ser traslladats a un hospital en estat «greu», segons van precisar fonts del Ministeri de l’Interior.

Alhora en el Ministeri van afegir que les tasques de recerca i rescat continuaran malgrat les males condicions climàtiques i el difícil accés al lloc del sinistre.

Temes:

Geòrgia