tres nens morts

Onze morts en un incendi a la República Txeca

Algunes persones han saltat des de les finestres de l'immoble, de 13 pisos

mdedios54414177 people look on as firefighters work at the scene where a fir200808204427

mdedios54414177 people look on as firefighters work at the scene where a fir200808204427 / LUKAS KABON

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Deu persones han mort aquest dissabte durant un incendi registrat en un edifici d’apartaments a l’est de la República Txeca, a la localitat de Bohumin, segons ha informat la policia. Entre els morts hi ha tres nens.

«El foc ha començat al pis 11 d’un edifici d’apartaments de ciment, a la ciutat de Bohumin. Deu persones van morir», ha comunicat la policia txeca a Twitter en un primer moment, tot i que després s’ha registrat una víctima més. La localitat es troba situada a la frontera txeco-polonesa, a uns 300 quilòmetres a l’est de la capital, Praga.

Un detingut

Notícies relacionades

Els mitjans locals van assegurar que algunes persones que estaven atrapades a l’edifici prefabricat, de 13 pisos d’altura, van haver de saltar per les finestres de l’immoble per intentar escapar-se de les flames, tot i que algunes d’elles van morir. Diverses dotacions dels bombers i un helicòpter de rescat han acudit al lloc dels fets. Un dels bombers està ferit greu.

«S’està portant a terme una investigació intensiva sobre les circumstàncies i causes d’aquest tràgic esdeveniment», ha assegurat la policia, ja que encara es desconeixen les causes que van originar el foc. No obstant, el cap de la policia de la regió ha informat que hi ha una persona detinguda.