Malala Yousafzai celebra la seva llicenciatura a la Universitat d'Oxford

«No sé què ve després. De moment, serà Netflix, lectura i dormir», diu l'acabada de graduar en Filosofia, Política i Economia

zentauroepp53810256 malala200619134437

zentauroepp53810256 malala200619134437

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Malala Yousafzaipremi Nobel de la pau del 2014, ha expressat aquest divendres la seva «alegria i gratitud» després d’obtenir la llicenciatura en Filosofia, Política i Economia (PPE) per la Universitat d’Oxford. La jove activista pakistanès, de 22 anys, ha compartit en el seu compte de Twitter dues divertides fotografies en les quals se la veu coberta de confeti i crema d’un pastís per celebrar la conclusió d’aquest cicle formatiu a la prestigiosa universitat britànica.

«No sé què ve després. De moment, serà Netflix, lectura i dormir», escriu Yousafzai sobre els seus plans immediats per a aquest estiu.

Tirotejada el 2012 pels talibans al seu Pakistan natal per fer campanya a favor de l’educació  de les dones, la seva tasca humanitària li va valer convertir-se en la guanyadora més jove del Nobel de la pau.

La notícia de la seva llicenciatura ha sigut acollida amb alegria a les xarxes socials. L’escriptor i exalumne d’Oxford Philip Pullman, li ha respost a Twitter amb un expressiu «Felicitats!».

Notícies relacionades

També l’astronauta nord-americana Anne McClain, que va desenvolupar part de la seva formació a Anglaterra, l’ha felicitat per la seva «graduació» i ha destacat el valor de l’educació.

«Per a molts, l’educació superior és el començament de grans coses. A tu ja t’han precedit grans coses, així que només puc imaginar que et passaran coses encara més grans. El món té sort de tenir-te», li ha escrit McClain.