FESTA NACIONAL A DISTÀNCIA

La primera ministra noruega posa a ballar el seu Govern | VIDEO

Erna Solberg convenç la majoria de ministres per fer una coreografia el Dia Nacional de Noruega

5bahz pm dps665r vid 17 110918 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sense la tauleta d'abdominals de Jose María Aznar ni el ritme infatigable de la marxa de Mariano Rajoy, la primera ministra de Noruega s'ha revelat com una altra líder governamental aficionada a l'activitat física. Coincidint amb el dia de la festa nacional noruegaErna Solberg ha posat gairebé tot el seu gabinet a ballar una coreografia (sempre respectant les distàncies), cosa que ha destapat alarmants carències de coordinació però també talents inesperats.

Fa uns dies ja es va poder veure la primera ministra ballant amb dues infermeres en un dels reptes de Tik Tok, la xarxa social que està fent furor en aquest confinament. Aquesta vegada ha convençut els seus col·legues per fer el ball del distanciament social. «Era un repte divertit i llavors vaig pensar que ho hauríem de fer amb tot el Govern, i no només com a primera ministra», ha afirmat.

El ministre de Cultura, la sensació

Notícies relacionades

El ministre de Cultura, Abid Raja, ha causat sensació. «Li donaria un 4 o un 5 sobre 6», ha dit Raja sobre la coreografia. «Molta gent en el Govern té bon ritme. Ja havíem vist Erna ballar abans, és genial», ha dit amb modèstia mentre el seu moviment de malucs acumula elogis a les xarxes socials.

Veure aquesta publicació a InstagramBump’n’grind vs. white men can’t dance. Raja vs. Isaksen. 100-0. (Videoinnspilling for @nrksuper) Hurra ...Una publicació compartida de  Torbjørn Røe Isaksen (@torbjornroeisaksen) el 14 May, 2020 a las 12:19 PDT

Tot el contrari que el ministre de Treball, Torbjørn Røe Isaksen, que es va avançar a qualsevol crítica publicant a Instagram un vídeo en què es pot apreciar l'enorme diferència entre el seu estil i el de Raja. Va escollir el pitjor company de ball.