FINAL FELIÇ

La nena que jugava a escapar-se de les bombes a Síria arriba a Turquia

La família aconsegueix travessar la frontera i demanar refugi

screenshot

screenshot

1
Es llegeix en minuts

Final feliç per a la nena que jugava a comptar bombes a Síria. La petita Salwa, a qui el seu pare feia riure mentre l’aviació russa bombardejava les seves cases, ha arribat a Turquia amb la seva família disposats a començar una nova vida en pau.

La història va sortir a la llum quan el pare, informàtic, va explicar a Twitter que distreia la seva filla dels bombardejos fent-li creure que es tractava d’un joc amb el qual podia anar sumant punts

Notícies relacionades

L’estratègia estava inspirada en la pel·lícula ‘La vida és bella’, de Roberto Bergnini, en la qual un pare simulava davant del seu fill que el camp de concentració al qual havien anat a parar era de mentida i que tot era un joc per guanyar un tanc. Milers de persones van veure les rialles de la petita Salwa comptant bombes, que el seu pare va voler fer creure que eren petards perquè no patís els atacs de pànic que vivia al principi.

La família ha aconseguit creuar la frontera i viatjar a Turquia, on almenys esperen poder veure créixer els seus fills, informa la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat.