diversos ferits

Abatut l'autor d'un apunyalament mortal al sud de París

L'atacant va agredir almenys tres persones triades a l'atzar i una de les víctimes ha mort

Artificiers de la Policia es van desplaçar al lloc davant de la sospita que l'home neutralitzat portés un cinturó d'explosius

paris2 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Almenys una persona ha mort en l’atac perpetrat amb ganivet a Villejuif, al sud de París, per un individu que va ser posteriorment abatut per trets de la Policia.

Dues persones més van resultar ferides de gravetat per l’agressor en un atac la naturalesa del qual encara es desconeix, segons va informar al canal ‘BFM TV’ l’alcalde de la veïna localitat de L’Haÿ-les-Roses, Vincent Jeanbrun, on va ser neutralitzat el presumpte autor dels fets.

La Fiscalia de Créteil ha assumit de moment la investigació dels fets, no la Fiscalia Antiterrorista, segons van dir a Efe fonts d’aquest organisme, tot i que no es descarta que això pugui passar en les pròximes hores.

Segons els primers indicis, l’agressor va acoltellar diverses persones al parc d’Alts de Bruyères poc abans de les dues de la tarda en hora local (13.00 GMT) i posteriorment es va dirigir cap a un centre comercial a L’Haÿ-les-Roses amb la intenció, segons Jeanbrun, de continuar l’atac.

Notícies relacionades

Allà van intervenir els agents de policia, alertats per la trucada d’un ciutadà sobre el que havia succeït al parc, el que va obligar a confinar centenars de persones que es trobaven en el centre comercial en aquell moment.

Artificiers de la Policia es van desplaçar al lloc davant de la sospita que l’home neutralitzat portés un cinturó d’explosius, una cosa que va ser descartada posteriorment.

Temes:

França París