Detinguda una dona a Manila que volia agafar un avió amb un nadó al bolso

Els agents de l'aeroport van descobrir que la detinguda, una nord-americana, portava un nen de sis dies en una ronyonera

49711863 60

49711863 60 / Aaron Favila (AP)

1
Es llegeix en minuts
Reuters / EP / Manila

La policia de les Filipines investiga una dona nord-americana per un delicte de tràfic de persones després de ser detinguda dimecres a l’aeroport de Manila quan intentava sortir del país amb un nadó de sis dies amagat al seu equipatge de mà.

Jennifer Talbot, de 43 anys, va ser detinguda per funcionaris d’immigració filipins a primera hora del matí a l’aeroport Ninoy Aquino quan intentava embarcar en un vol amb destinació als Estats Units amb el nadó amagat en una ronyonera gran, va informar la premsa local.

Notícies relacionades

La nord-americana va declarar que l’infant era el seu nebot, però va ser incapaç de provar-ho, ja que el nadó no tenia passaport o qualsevol altre mena de document, segons declaracions del Departament d’Immigració filipí.

Sota custòdia policial

La dona està sota custòdia policial i, mentre s’investiga el cas, les autoritats filipines van anunciar que planegen acusar-la de tràfic de persones i van afegir que el nen es troba sa i estalvi. 

Temes:

Filipines Manila