SEGONS el 'Washington Post'

L'autòpsia revela que Epstein tenia ossos trencats al coll

El magnat que aparentment es va suïcidar a la presó havia de ser jutjat per tràfic sexual

Els experts intenten esbrinar ara si es va penjar o va ser escanyat

zentauroepp49017454 u s  financier jeffrey epstein appears in a photograph taken190725104150

zentauroepp49017454 u s financier jeffrey epstein appears in a photograph taken190725104150 / HANDOUT

1
Es llegeix en minuts
Reuters

L’informe de l’autòpsia de Jeffrey Epstein, el financer que va morir en un aparent suïcidi a la seva cel·la de la presó, va trobar que tenia diversos ossos trencats al coll, segons el 'Washington Post’.

Les lesions poden ocórrer a persones que es pengen o que són escanyades, va informar el diari, citant fonts no identificades que estan familiaritzades amb els resultats de l’autòpsia.

Epstein, un multimilionari i un delinqüent sexual condemnat, estava en espera de judici per càrrecs de tràfic sexual quan va ser trobat mort dissabte en una presó federal a la ciutat de Nova York. El cadàver d’Epstein, que una vegada va comptar amb el president republicà Donald Trump i l’expresident demòcrata Bill Clintoncom a amics, va ser trobat al Centre Correccional Metropolità de Baix Manhattan, segons el Buró Federal de Presons.

Notícies relacionades

El Fiscal General William Barr, l’agència del qual supervisa l’Oficina de Presons, va admetre dimarts "irregularitats greus" a la instal·lació. Segons nombrosos informes, els guàrdies del centre penitenciari no van seguir els procediments per controlar Epstein amb la freqüència deguda i el van deixar sol durant tres hores.

Barr i legisladors nord-americans d’alt rang han demanat una investigació sobre la mort. Epstein havia estat anteriorment sota vigilància de suïcidi, però després va ser posat de nou en una cel·la normal.