L'AGRESSORA ANAVA AMB EL SEU FILL

Brutal (i mortal) empenta a un home de 74 anys en un autobús a Las Vegas

La víctima, Serge Fournier, es colpeja contra la vorera i contra un banc i mor després d'un mes hospitalitzat per les lesions de l'agressió

11ca4ab2-85da-402b-9bd3-ab01ea24ce85-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia de Las Vegas cerca les persones que eren en un autobús públic de Las Vegas (Nevada, EUA) el 21 de març passat, quan una dona va empènyer un home de 74 anys i el va fer fora del vehicle.

La policia ha fet públiques aquest dimecres les imatges del vídeo de seguretat del vehicle, que es pot veure amb claredat com la dona empeny amb violència l’home, que cau a l’exterior de l’autobús.

La víctima, identificada com Serge Fournier, es va colpejar el cap en un banc i, segons l’oficina del forense, va morir el 23 d’abril, després d’un mes hospitalitzat, per les lesions de l’empenta mortal.

Discussió

Notícies relacionades

Pel que sembla, i segons les autoritats, l’agressora, Cadesha Bishop, de 25 anys, discuteix amb els passatgers i la víctima li diu que sigui més amable. Després d’aquestes paraules, la dona, que viatjava amb el seu fill, deixa passar l’home i l’empeny amb tal virulència que l’home no té temps de reaccionar i cau de morros amb el caminador i tot, i es colpeja contra la vorera i amb un banc que hi ha a la parada.

L’agressora va ser detinguda el 6 de maig acusada d’assassinat.

Temes:

Las Vegas