Emotiu funeral a Dinamarca dels tres fills del multimilionari Povlsen

Els tres petits morts a Sri Lanka van ser acomiadats en taüts blancs coberts de flors

zentauroepp48014088 people stand by caskets at the funeral service for the three190506202631

zentauroepp48014088 people stand by caskets at the funeral service for the three190506202631 / RITZAU SCANPIX

1
Es llegeix en minuts

Amb gran emoció i dolor, Dinamarca va acomiadar aquest cap de setmana els tres fills del multimilionari propietari del portal de moda Asos, Anders Holch Povlsen, morts en els atemptats de Sri Lanka el 21 d’abril. El matrimoni Povlsen va acomiadar els petits acompanyats per la seva filla Astrid, d’11 anys, l’única supervivent dels quatre fills de parella. 

El matrimoni Povlsen amb la seva filla Astrid, d’11 anys. /   AP

El funeral d’Alfred (5), Alma (15) i Agnes (12), va tenir lloc a la catedral d’Aarhus, a Dinamarca. Els morts van ser acomiadats en tres petits taüts blancs coberts per hortènsies blaves, roses i liles. Al finalitzar el sepeli, l’Astrid va deixar anar diversos globus de colors a l’aire pels seus germans.

Tota la família reial

Al funeral van assistir membres de la família reial de Dinamarca i Lars Lokke Rasmussen, primer ministre danès. El príncep hereu i Mary de Dinamarca van acudir al funeral juntament amb els seus quatre fills:  Christian, Isabel, V Vicente i Josefina, amics dels nens morts. També els van acompanyar als afores de l’església centenars de danesos.

La princesa Mary consola una de les seves filles, amiga d’una de les mortes / AFP

Andres Povlsen, la seva dona Anne i els seus quatre fills es trobaven de vacances de Setmana Santa a Sri Lanka, allotjats a l’hotel Shangri-La, a Colombo, on es van fer explotar dos dels terroristes suïcides, matant desenes de persones.

Notícies relacionades

La mort dels petits va impactar profundament Dinamarca. Al capdavant d’un imperi de moda que inclou marques com Vero Moda, Only i Jack&Jones, Anders Holch Povlsen, de 46 anys, és l’home més ric del país.

“La pèrdua dels nostres estimats fills Alma, Agnes i Alfred és incomprensible. Ho superarem junts, amb totes les persones meravelloses que ens envolten, amics propers, bons col·legues i la nostra estimada família”, van remarcar els pares en un missatge d’agraïment a Dinamarca.