ENTREVISTA A LA CBS

Trump diu que enviar tropes a Veneçuela "és una opció"

Admet que ha rebutjat entrevistar-se amb Maduro perquè el procés està molt avançat

zentauroepp46796048 president donald trump walks on the tarmac of andrews air fo190203152229

zentauroepp46796048 president donald trump walks on the tarmac of andrews air fo190203152229 / Manuel Balce Ceneta

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha afirmat que enviar tropes a Veneçuela "és una opció" i que ha rebutjat una petició de Nicolás Maduro per a una entrevista.

En una entrevista concedida al programa ‘Face the Nation’ de la cadena CBS, Trump, a preguntes de l’entrevistador, afirma que una intervenció militar en Veneçuela "realment és una cosa que està en... que és una opció". 

El mandatari ha admès que Maduro li ha demanat una trobada que ell ha rebutjat. "Certament ha demanat una entrevista i l’he rebutjada perquè estem ja molt lluny en el procés", ha afirmat.

Notícies relacionades

La intervenció militar a Veneçuela és una de les opcions estudiades des que va començar el pla dels EUA per enderrocar el Govern de Maduro en nom de la "fam" en la qual viuen els veneçolans. La intervenció ha sigut reclamada pel senador republicà Marco Rubio i altres veus de l’exili veneçolà.

Els EUA han retirat les seves tropes de Síria i preparen un replegament també en altres punts del món, com l’Afganistan.  No obstant, preveu mantenir-les a l’Iraq, "per vigilar a l’Iran", va advertir Trump en el mateix programa.