Un terratrèmol de magnitud 6,3 sacseja el centre de les Filipines

Fins al moment, es desconeix si hi ha víctimes

9c757d25-62d5-4053-9c37-ae36aceef25e-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Reuters

Un terratrèmol de magnitud 6,3 ha sacsejat el centre de les Filipines aquest dilluns, segons ha informat el Servei Geològic dels Estats Units (USGS). Un testimoni ha comentat a l’agència Reuters que els edificis d’oficines s’han balancejat en el principal districte comercial de la capital, Manila.

El terratrèmol ha colpejat a 60 km al nord-oest de Manila a una profunditat de 40 km. Inicialment, l’USGS ha dit que la magnitud era de 6,4, però després l’ha baixat lleugerament. Fins al moment, es desconeix si hi ha víctimes i tampoc hi ha un informe sobre els danys soferts. Algunes persones han sigut evacuades dels seus llocs de treball a Manila.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres us podeu descarregar les aplicacions per a Android o iOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vous d’alta als nostres butlletins informatius. També pot subscriure’s per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al seu domicili, amb la qual cosa disfrutarà de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del subscriptor de El Periódico, el Club eP!

Temes:

Filipines Manila