Això és el que passa quan el primer ministre holandès vessa el seu cafè

Rutte es guanya l'aplaudiment global al netejar la taca que va provocar després que se li caigués un vas a l'entrada del Parlament

qu-pasa-si-el-primer-ministro-derrama-su-tasa-de-caf-----una-escena-inequvocamente-holandesa---- / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El primer ministre holandès, Mark Rutte, s’ha guanyat l’aplaudiment global per la seva actitud després d’un contratemps que va patir a principis de setmana. Rutte entrava al Parlament amb un cafè amb llet per portar a la mà. Va ensopegar al passar pel torn d’entrada, el cafè se li va caure a terrai va deixar una gran taca a terra.

Notícies relacionades

En aquell moment, una empleada de la neteja del Parlament es va apropar amb una fregadora per netejar la barrabassada. No obstant això, el primer ministre li va demanar la fregadora i va netejar ell mateix el cafè amb llet que havia vessat.

Repassant les esquitxades

No va ser una tasca fàcil, ja que la quantitat de líquid que hi havia a terra era important. Però Rutte s’hi va posar amb ganes i, al final, fins i tot va repassar les esquitxades del voltant. I tot, sota l’aplaudiment de diverses netejadores. El gest li ha valgut cert reconeixement a les xarxes socials.