INCIDENT A LA CAPITAL RUSSA

Almenys 5 morts al precipitar-se un autobús a la boca d'un metro de Moscou

El vehicle ha envaït la vorera i ha baixat per les escales del túnel, en el que sembla un accident encara que les autoritats estan investigant el cas

cmontanyes41413017 moscu171225144209

cmontanyes41413017 moscu171225144209 / Sergey Kiselev

1
Es llegeix en minuts
EFE / Moscou

Almenys cinc persones han mort aquest dilluns i 15 persones han resultat ferides a Moscou quan un autobús ha envaït la vorera i s'ha precipitat a l'entrada d'un pas subterrani, a l'oest de la capital russa, segons van informar les autoritats locals.

En les imatges divulgades per mitjans locals es pot veure com l'autobús baixa a gran velocitat per l'escala del pas subterrani que dona a l'estació de metro Slavianski Bulvar, on ha aixafat diversos transeünts. En aquests moments, l'autobús es troba encallat a l'entrada d'aquest subterrani.

Com a causa del succés, les autoritats de moment sospesen la possibilitat d'una avaria en els frens del vehicle o d'una maniobra d'altres cotxes que hagi forçat el conductor a donar un cop de volant, segons recull la publicació 'Russia Today'.

Notícies relacionades

El conductor de l'autobús ha sigut detingut, encara que l'agència Interfax afirma que el conductor estava sota els efectes de l'alcohol. Mitjans oficials han indicat que no està sobre la taula la possibilitat d'un atemptat.

Mesures de seguretat

De moment, es desconeixen les causes del sinistre, que ha passat en dia laboral, ja que el Nadal ortodox a Rússia se celebra el 7 de gener. En els últims mesos les autoritats locals han pres mesures especials de seguretat per evitar atropellaments massius perpetrats per terroristes.