CRISI POLÍTICA A VENEÇUELA

Fonsi ataca Maduro per utilitzar 'Despacito' amb fins polítics

El cantant assegura que no ha autoritzat que es versioni 'Despacito' amb fins polítics i denuncia "la deplorable situació" en què es troba Veneçuela

El president Nicolás Maduro balla una versió de Despacito / periodico

1
Es llegeix en minuts

El cantant porto-riqueny Luis Fonsi ha carregat contra el president de Veneçuela, Nicolás Maduro, 'er l'ús "il·legal" i "nefast" de la seva cançóDespacito', que va versionar per incitar els veneçolans a participar en les eleccions de l'Assemblea Constituent.

"En cap moment se m'ha consultat, ni jo he autoritzat l'ús o el canvi de lletra de 'Despacito' per a fins polítics, i encara menys enmig de la deplorable situació que viu un país que estimo tant com és #Veneçuela", ha escrit el cantant en un comunicat difós al seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

"La meva música és per a tots aquells que vulguin escoltar-la i disfrutar-la, no per utilitzar-la com a propaganda que intenta manipular la voluntat d'un poble que està demanant a crits la seva llibertat i un futur millor", ha afegit l'artista.

Diumenge, en el seu programa setmanal de televisió, Maduro va presentar una versió de 'Despacito' on s'havia versionat la lletra: "'Querido hermano aquí estoy cantándote, tengo un gran mensaje para ti; es el llamamiento a la Constituyente que solo quiere unir al país. (...) Despacito, abre bien los ojos y mira a tu gente, tiéndeles la mano hoy, mañana y siempre, que son tus hermanos los que están al frente'".