L'heroi de Pontevedra en una nit de terror

El propietari gallec d'un restaurant a Borough Market va refugiar diverses persones i va impedir l'entrada a un terrorista

Un pontevedrès va evitar que la tragèdia del London Bridge fos pitjor refugiant diverses persones al seu local / DIARIO DE PONTEVEDRA / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Sergio Fariña, un gallec de Pontevedra, va ser un dels herois de la nit de terror de Londres. Propietari de l'Arthur Hooper's, un dels locals gastronòmics de Borough Market, durant l'atac va refugiar diverses persones al seu local i va impedir l'entrada a un dels terroristes, a qui es va enfrontar darrere de la porta, segons informa 'Diario de Pontevedra', que mostra el moment en un vídeo.

Després d'atropellar diversos vianants amb una furgoneta al pont de Londres, els tres terroristes, armats amb ganivets, es van passejar per Borough Market atacant la gent, que va buscar refugi als bars. Un dels locals escollits va ser l'Arthur Hooper's.

Notícies relacionades

Diverses persones van entrar i Fariña i el seu personal van tancar el local i van abaixar les reixes. En aquell moment, un dels atacants intenta entrar, però Fariña forceja amb ell a través de la porta i l'empeny cap enfora.

 Poc després, el terrorista queia abatut a uns metres de l'Arthur Hooper's.