HA QUEDAT EN UN ENSURT

Un càmera de la BBC és atropellat pel cotxe de Jeremy Corbyn

El desafortunat succés ha tingut lloc quan el líder dels laboristes es dirigia a una reunió del seu partit

Imatges de l’atropellament d’un càmera de la BBC pel cotxe oficial de Jeremy Corbyn.  / periodico

1
Es llegeix en minuts

Un càmera de la BBC ha sigut atropellat pel cotxe en què Jeremy Corbyn, el líder laborista britànic, es dirigia a una reunió del seu partit. L'home, que ha hagut de ser atès per lesions lleus, ha caigut a terra després que el cotxe li hagi passat per sobre un peu. 

Giles Wooltorton estava filmant, juntament amb els seus col·legues, l'arribada del cotxe oficial de Corbyn quan el conductor del vehicle, que pretenia passar ràpid per evitar els periodistes, ha passat per sobre del peu esquerre del càmera. 

HA SIGUT TRASLLADAT A UN HOSPITAL

Notícies relacionades

"¡El meu peu! ¡M'has passat per sobre el peu!", ha cridat el càmera des de terra. Els seus col·legues, tant de la seva mateixa cadena com d'altres emissores britàniques, l'han atès fins que han arribat els metges. Poc després Wooltorton ha sigut traslladat en ambulància a un hospital de Londres. 

El portaveu del partit laborista ha evitat fer declaracions sobre el tema, però la policia britànica ha assegurat que com que un dels seus vehicles ha estat involucrat en l'accident, el succés serà investigat.