ALARMA

La policia acordona una zona d'Oslo per possible bomba

Les forces de seguretat noruegues, que han retingut una persona després de trobar un objecte sospitós, asseguren que tenen la situació sota control

  / EFE / FREDRIK VARFJELL

 
zentauroepp37991843 oslo  norway   08 04 2017   a bomb disposal robot is seen af170409013908

/

1
Es llegeix en minuts

Una àmplia zona d'un barri d'Oslo ha sigut acordonada i una persona retinguda per ser interrogada després de trobar "un objecte semblant a una bomba", ha informat la policia noruega.

"Sembla que l'objecte no té gaire capacitat de provocar danys. El cordó de seguretat és per mantenir la gent apartada fins poder inspeccionar el lloc", ha informat en el seu compte a Twitter la policia, que ha assegurat tenir la situació "controlada".

Mitjans noruecs van informar que diversos cotxes de policia i ambulàncies han sigut enviats a la zona, situada al barri multiètnic de Grønland.

"Un cotxe de policia va veure un home comportar-se de forma sospitosa i va trobar a la vegada un objecte que volem inspeccionar. La zona està acordonada, la població d'Oslo està segura", va dir en una improvisada compareixença el cap de l'operatiu policial, Sven Arild Jørundland.

AGENTS ARMATS

Notícies relacionades

Noruega havia ordenat ahir que els seus agents a les principals ciutats i a l'aeroport anessin armats, en contra de la pràctica habitual, després que Estocolm, a la veïna Suècia, fos escenari divendres de l'atropellament d'una multitud per un camió, en un episodi que després ha sigut considerat com a atemptat terrorista.

Quatre persones van morir i deu més segueixen hospitalitzades, diverses d'elles molt greus, a conseqüència de l'atemptat a la capital sueca, pel qual ha sigut detingut un uzbek de 39 anys, sospitós de ser el conductor del camió.

Temes:

Terrorisme Oslo