ACTUACIÓ SOLIDÀRIA A FRANÇA

La sala Bataclan reobrirà amb Sting

Els beneficis del concert del músic britànic aniran dirigits a dues oenagés d'ajuda a les víctimes dels atemptats de París del 13 de novembre

La sala Bataclan reobrirà les portes amb un concert solidari de Sting. / AFP / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

La sala de concerts parisenca Bataclan, on el 13 de novembre van morir 90 persones durant l'onada d'atacs gihadistes contra la capital francesareobrirà el pròxim dia 12 amb un concert de Sting, ha anunciat el mateix cantant. La venda de les entrades començarà dimarts i els beneficis, segons ha precisat a la seva pàgina web, aniran dirigits a les oenagés Life for Paris i 13 Novembre: Fraternité Verité, totes dues en ajuda a les víctimes d'aquests atemptats.

"Per a nosaltres és molt important i ens ajudarà a continuar les nostres accions", ha indicat a la cadena BFM TV la presidenta de Life for Paris, Caroline Langlade. BFM TV ha afegit que el dia 13, en què es complirà un any dels atacs, també s'hi farà una cerimònia d'homenatge en la qual participaran els Eagles of Death Metal, la banda nord-americana que va tocar aquella tràgica nit.

Amb la reobertura del Bataclan, segons Sting, es busca al mateix temps recordar i homenatjar tots aquells que van perdre la vida en els atacs, i "celebrar la vida i la música que representa aquesta històrica sala de concerts".

SEGURETAT REFORÇADA

Notícies relacionades

La seguretat, segons va afegir la cadena, ha sigut reforçada per a l'ocasió, amb un nou sistema d'obertura de portes i agents de la Prefectura de Policia mobilitzats especialment per a aquesta nit.

L'atac al Bataclan va ser el més mortífer del 13-N, nit en què també es va atemptar contra l'Estadi de França i contra diversos bars de París, amb una xifra final de 130 morts i més de 350 ferits.