LA CARRERA CAP A LA CASA BLANCA

Melania Trump afirma que el seu marit va ser "incitat" a fer comentaris lascius

La dona del candidat republicà atribueix a converses "d'homes" les seves paraules agressives amb les dones

SCOTT OLSON (AFP)

Melania Trump afirma que el seu marit va ser "incitat" a fer comentaris lascius
Melania Trump afirma que el seu marit va ser "incitat" a fer comentaris lascius

/

1
Es llegeix en minuts

Melania Trump, la dona del candidat republicà a la Casa Blanca, Donald Trump, ha sortit en defensa del seu marit, que està a l'ull de l'huracà pels seus comentaris despectius sobre les dones. Melania Trump ha afirmat que el magnat va ser "incitat" a fer comentaris lascius al vídeo del 2005 fet públic la setmana passada i en què presumia de tenir un comportament sexual agressiu amb les dones.

En una entrevista concedida a la cadena CNN, l'exmodel d'origen eslovè argumenta que les polèmiques afirmacions del seu marit són "comentaris d'homes". "Li vaig dir al meu marit que el llenguatge era inadequat. No és acceptable. I em va sorprendre, perquè aquest no és l'home que jo conec", afirma la dona de Trump durant l'entrevista.

Després de disculpar el seu marit, Melania insinua que Trump va ser animat a fer comentaris inapropiats. "I com es pot veure a la cinta, no tenien les càmeres al davant. Va ser només un micròfon i em pregunto si és que sabien que el micròfon estava obert", diu, referint-se a Trump i al presentador de la NBC, Billy Bush, amb qui estava parlant. Entre altres perles, el magnat va deixar anar: "Quan ets una estrella, et deixen fer-los el que vulguis".

Des que el diari 'The Washington Post' va publicar el vídeo el dia 7, Trump s'ha enfrontat a acusacions d'assetjament sexual per part de diverses dones, afirmacions que el magnat ha negat.

Notícies relacionades

Quan li pregunten si mai havia sentit parlar el seu marit de manera despectiva sobre les dones, Melania és contundent. "No, no, per això em va sorprendre, perquè com he dit jo no conec aquesta persona que parla d'aquesta manera, ni que diu aquesta mena de coses en privat", assegura.

Són les primeres declaracions de l'exmodel en públic després de l'escàndol, encara que al donar-se a conèixer la cinta va emetre un comunicat. "Les paraules que el meu marit va dir són inacceptables i ofensives per a mi. Això no representa l'home que jo conec", va dir en aquesta declaració. "Espero que la gent accepti les seves disculpes", va afegir.