Robert De Niro, sobre Trump: "És un porc, és un gos. M'encantaria donar-li un cop de puny"

L'actor titlla en un vídeo de "gos", "porc" i "descaradament estúpid" el candidat republicà

1
Es llegeix en minuts

Robert De Niro ha atacat de forma dura i rotunda el candidat republicà a la Casa BlancaDonald Trump, en un vídeo destinat a incentivar el vot dels ciutadans en les eleccions dels EUA al novembre. El protagonista de 'Toro Salvatge' i 'Taxi Driver' no ha estalviat qualificatius sobre Trump, a qui ha titllat de "porc", "gos" i "descaradament estúpid". I remata la seva opinió amb un contundent: "M'encantaria donar-li un cop de puny".

Notícies relacionades

L'actor afirma en el vídeo: "¿Ell [Donald Trump] parla de com li agradaria pegar-li a la gent a la cara? Bé, doncs a mi m'agradaria donar-li un cop de puny a la seva cara". L'intèrpret afirma, al seu torn, que el candidat republicà és "una vergonya per al país".

Aquestes declaracions de De Niro, fetes després de fer-se públiques les afirmacions obscenes i masclistes de Trump, s'han vist durant el programa de Megyn Kelly a Fox News Channel. El vídeo va ser produït per Anonymous Content, que ha estat fent una sèrie d'entrevistes curtes a celebritats per a la campanya Vote Your Future, que busca incentivar el vot entre la ciutadania.