La història de 'The falling man', una de les fotografies més terribles de l'11-S

El fotoperiodista Richard Drew explica a la revista 'Time' com va captar l'única imatge publicada d'una mort per l'atemptat a Nova York

mmgallardo356921 for use as desired in connection with sept  11 anniversary  160909144319

mmgallardo356921 for use as desired in connection with sept 11 anniversary 160909144319 / RICHARD DREW

1
Es llegeix en minuts

'The falling man', l'home que cau. Fins ara, no se sabia res més sobre el protagonista d'una de les fotografies més icòniques de l'11 de setembre del 2001. A la imatge no hi apareixen ni avions, ni fum, ni foc, ni runa. Només un home caient, una de les 2.973 persones que van perdre la vida aquell dia fatídic en els atacs terroristes. 'The falling man' és una víctima que, davant la pèrdua de tota esperança, va prendre la decisió de saltar al buit per les finestres del World Trade Center de Nova York, igual que moltes altres.

Aquesta és l'única fotografia publicada després dels atemptats en què apareix una persona morint

Notícies relacionades

Ara, 15 anys després de captar aquesta imatge, el fotoperiodista Richard Drew ha explicat a la revista 'Time' el perquè d'una fotografia que va ocupar les pàgines de múltiples publicacions, com 'The New York Times', i va generar més d'una controvèrsia per mostrar els últims moments de la vida d'aquesta persona desconeguda. 

Avui continua sense saber-se la identitat de 'L'home que cau', però es creu que era un treballador del restaurant Windows on the World, situat a la torre nord.