Un avió de Singapore Airlines s'incendia després d'un aterratge d'emergència

Els 222 passatgers i 19 tripulants a bord del vol amb destí a Milà han sigut rescatats en perfectes condicions després de l'extinció del foc

L’avió incendiat a Singapur.  / YOUTUBE

L’avió incendiat a Singapur. 
L’avió incendiat a Singapur. 

/

1
Es llegeix en minuts

Els equips d'emergència de l'aeroport de Singapur han aconseguir rescatar 222 passatgers i 19 membres de la tripulació d'un avió de l'aerolínia Singapore Airlines que s'ha incendiat poc després de fer un aterratge d'emergència.

Les autoritats han confirmat que les 241 persones a bord de l'aeronau estan en perfecte estat, tot i que van seguir dins de l'aparell durant l'incendi i les tasques d'extinció per evitar destorbar la feina dels equips d'emergències.

DESTÍ MILÀ

L'avió, que havia sortit aquesta mateixa matinada de l'aeroport de Changi amb destí a la ciutat italiana de Milà, ha detectat una fuga de combustible que l'ha obligat a tornar a Singapur després de més d'una hora i tres quarts de trajecte, segons ha informat el canal Channel News Asia.

Notícies relacionades

Una vegada a terra, un dels motors ha començat a cremar. Gràcies a la ràpida reacció dels equips d'emergència, els tècnics han aconseguit extingir el foc que s'havia estès ràpidament per l'ala de l'aparell. Les autoritats aeroportuàries, un cop extingit el foc i després d'assegurar-se que els passatgers es trobaven en perfecte estat, han decidit obrir una investigació per determinar les possibles causes de l'incident.

"El motor dret s'ha incendiat poc després de l'aterratge a l'aeroport de Changi cap a les 06.50 hores del matí. El foc ha sigut extingit pels servei d'urgència de l'aeroport i no hi ha hagut ferits", ha explicat l'aerolínia en un comunicat.