COMMOCIÓ ALS EUA

Una mare va salvar el seu fill interposant-se entre ell i el terrorista al club d'Orlando

Brenda Lee Márquez McCool, de 49 anys, era al Pulse ballant amb el seu fill Isaiah Henderson quan va passar la tragèdia

 

  / FACEBOOK

1
Es llegeix en minuts

Brenda Lee Márquez McCool, de 49 anys, era al Pulse ballant amb el seu fill, Isaiah Henderson, diumenge a la matinada quan va passar la tragèdia. McCool, que havia superat un càncer i li encantava ballar, acostumava a freqüentar el local d'Orlando (Florida) amb Isaiah, un dels seus 11 fills. 

Tan sols un parell d'hores abans dels fets, McCool havia penjat un vídeo a les xarxes socials ballant salsa amb el seu fill al Pulse. Poc després, "Brenda va veure com el van apuntar amb la pistola i li va cridar a Isaiah: ¡Ajupa't! mentre es va posar davant d'ell", va assegurar Ada Pressley, la seva germanastra al 'New York Daily News'. "Ella va morir d'un tret, això demostra com estimava els seus fills. Si no fos per ella, Isaiah estaria mort", va afegir. 

TOTALMENT SURREALISTA

Immediatament després que Brenda morís, Isaiah va trucar a la seva germana Khalisha Pressley, que ha assegurat que "va veure com moria la seva mare, com morien tots". Isaiah, després de la tragèdia i encara incrèdul, li va dedicar aquestes paraules a la seva mare a Facebook: "Sóc aquí estirat pensant que estava amb la meva mare fa 24 hores, és tan surrealista. T'estimo, mama".

La seva família i amics no han dubtat a rendir homenatge a la força i l'amor de Brenda al conèixer els fets. "Era una bona mare", ha assegurat el seu exmarit, Robert Vince Pressley Sr. "Sempre pensava a ajudar la gent, acollint gent que no tenia on viure", ha afegit. 

AFECTUOSA I DOLÇA

Notícies relacionades

"La meva mare era una persona molt enrotllada, però una mare al final del dia. La més dolça, la més afectuosa del món", ha explicat la seva filla Khalissa. Farrell Marshall, un altre dels seus fills, va assegurar que la decisió de la seva mare "va canviar la vida d'altres" i assegura que l'únic que demana per a ella són "pregàries i el que pugueu aportar perquè els meus germans puguin continuar recollint trossos on ella ho va deixar. Sempre estaràs als nostres cors. T'estimo de veritat, mama". 

La família ha llançat ara una campanya de micromecenatge per cobrir els costos del funeral i mantenir els seus fills.