ATEMPTAT MÚLTIPLE A PARÍS

Un espanyol entre els ferits en l'atac a la sala Bataclan de París

La víctima va trucar a la seva família per dir-li que havia rebut un tret en l'acció terrorista

1
Es llegeix en minuts

Hi ha un espanyol entre els ferits en l'atac terrorista contra la sala d'espectacles Bataclan de Parísatac terrorista Bataclan París, segons informacions recollides per fonts de la investigació, que intenten determinar avui si és en algun hospital.

Aquesta persona va trucar a la seva família a Espanya per dir-li que havia rebut un tret en l'atac del Bataclan i les fonts han explicat que el seu nom no es correspon amb cap dels morts identificats.

Les fonts han afegit que s'està intentant descobrir on és i que un membre de la seva família s'estava desplaçant a París des d'Espanya per ajudar en la recerca.

Per una altra banda, dues espanyoles van resultar il·leses en l'atemptat contra un dels bars atacats ahir pels terroristes, que van causar més de 120 víctimes mortals en sis punts diferents de la capital francesa.

Notícies relacionades

Familiars de les espanyoles han explicat que eren al bar Le Carrillon, al costat del canal de Saint-Martin, al districte X de la ciutat, quan els terroristes van obrir foc a boca de canó sobre els clients que eren a la terrassa del bar.

Es van poder tirar a terra i protegir-se per no ser tocades per les bales dels terroristes, presumptament dos, que van causar almenys 14 víctimes mortals en el seu atac contra dos cafès al carrer d'Alibert, abans de seguir el seu camí.