Un espanyol de 29 anys, entre els morts de la sala Bataclan

Fonts del Govern confirmen que Juan Alberto González està entre els morts en l'atac

La víctima era a l'interior amb la seva dona, que va resultar il·lesa, durant la presa d'ostatges

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Juan Alberto González Garridol'espanyol que aquest divendres va resultar ferit en els atemptats perpetrats a Parísferit atemptats  a París i que es donava per desaparegut, ha mort. Així ho ha confirmat la vicepresidenta del GovernSoraya Sáenz de Santamaría, al sortir de l'ambaixada espanyola a la capital francesa.

La víctima, de 29 anys, era de Madrid i residia a París, amb la seva dona. Tots dos eren a l'interior de la sala Bataclan, on ahir a la nit es va produir una presa d'ostatges durant els atemptats. La dona, que va resultar il·lesa en l'atac i va aconseguir abandonar la sala, va perdre la pista del seu marit.

Notícies relacionades

Les forces de seguretat franceses, després d'alliberar el lloc, hi van trobar unes 80 persones assassinades a dins. Entre les víctimes hi havia González, tal com han confirmat les autoritats als familiars de l'espanyol mort.

La germana de la víctima havia assegurat hores abans que no tenien notícies seves des de l'atemptat, encara que sabien que estava ferit: "No en sabem res", havia declarat. Els familiars havien difós un tuit amb una fotografia del desaparegut i dades de contacte, per poder localitzar-lo.