ATEMPTAT MÚLTIPLE A PARÍS

L'espanyol ferit a la sala Bataclan continua desaparegut

Juan Alberto González Garrido, madrileny de 29 anys, era a la sala de concerts amb la seva dona, que va resultar il·lesa

1
Es llegeix en minuts
EUROPAPRESS / MADRID

L'espanyol que aquest divendres va resultar ferit en els atemptats perpetrats a atemptats París i que està il·localitzable és un madrileny de 29 anys que resideix a la capital francesa, segons ha confirmat la seva germana.

Juan Alberto González Garrido era amb la seva dona a l'interior de lasala Bataclan, on ahir a la nit es va produir una presa d'ostatges durant els atemptats. D'aquesta sala de concerts de París finalment van aconseguir escapar una desena d'ostatges, però les forces de seguretat franceses, després d'alliberar el lloc, hi van trobar unes 80 persones assassinades a dins.

Notícies relacionades

La germana de la víctima espanyola ha assegurat que no tenen notícies seves des d'ahir: "No en sabem res", ha assenyalat. Per la seva part, el ministre d'Afers EstrangersJosé Manuel García-Margallo, ha assegurat que el ferit espanyol, encara que "no està localitzat", "no figura a la llista de morts".

Els familiars han difós un tuit amb una fotografia del desaparegut i dades de contacte: