TERRORISME A L'ÀSIA

Intent d'atemptat a Bangkok: un home llança una granada contra una estació

L'artefacte ha fallat el seu objectiu i ha acabat caient a l'aigua d'un canal

Vídeo en què es veu com s’aixeca una columna d’aigua després d’explotar en un canal de Bangkok una granada llançada per un individu contra una estació de minibusos. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Un home ha llançat aquest dimarts el que sembla ser una bomba a prop d'un aparcament de minibusos a Bangkok però l'artefacte ha caigut a un canal d'aigua sense que s'hagin produït víctimes, segons mostren imatges d'un vídeo penjat per un usuari a Twitter.

L'incident s'ha produït a primera hora de la tarda al costat del popular pont Taksin sobre el riu Chaopraya, que travessa la ciutat.

L'escenari ha sigut un embarcador de llanxes de transport públic que utilitzen tant ciutadans tailandesos com turistes estrangers.

"Encara hem d'interrogar testimonis però podem confirmar que no s'han produït víctimes", ha dit a Efe el coronel de Policia Thanaset Pironiam, que forma part de l'equip d'investigació.

Notícies relacionades

El diari 'Thairath' ha recollit el vídeo després que almenys 20 persones morissin i 123 fossin ferides per l'explosió de dues bombes al centre de Bangkok, en el pitjor atac terrorista de què es té registre a la capital tailandesa.

L'artefacte explosiu és presumptament una granada, segons el diari 'Bangkok Post', que també s'ha fet ressò de l'incident i que és el principal en llengua anglesa de Tailàndia.

Temes:

Bangkok