ABÚS POLICIAL A FLORIDA

Un impactant vídeo mostra com un policia llança cacauets a un vagabund

La càmera de seguretat capta com l'agent es mofa del detingut, que fins i tot es menja la fruita seca de terra

Imatges en quÈ es pot veure com els agents tiren cacauets al vagabund. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Nou cas d'abús policial als Estats Units. En aquest cas, la càmera de seguretat capta com un agent de la policia llança cacauets a un vagabund detingut a la comissària, intentant fer punteria com si es tractés d'un zoològic.

A les imatges es veu com el policia, identificat com l'agent Andrew Halpin, juga amb el rodamón, que fins i tot en un moment es posa de genolls per menjar-se la fruita seca que ha caigut a terra davant la mirada dels oficials.

INVESTIGACIÓ DEL CAS

Notícies relacionades

Els fets van tenir lloc el 18 de juliol a la comissaria del comtat de Sarasota, a Florida, al sud dels Estats Units. El vagabund, Randy Miller, va ser detingut per violació d'establiment en una botiga. En l'últim any ha sigut detingut dues dotzenes de vegades i actualment és a la presó.

El cap de la policia de Sarasota, Bernadette DiPino, ha lamentat la situació. “No m'agrada el que veig a les imatges, així que hem obert immediatament una investigació d'afers interns”, ha assegurat. L'agent Halpin ha sigut suspès temporalment com a policia, professió que exerceix des de l'any 2006.

Temes:

Estats Units