Rescatat un metge sevillà al Nepal, però decideix quedar-se per ajudar les víctimes

Carlos Martínez va ser rescatat del camp base de l'Annapurna i a l'arribar a Kàtmandu ha preferit col·laborar amb els serveis mèdics

Expedició a l’Annapurna abans del terratrèmol. Carlos Martínez, a l’esquerra a la foto. 

Expedició a l’Annapurna abans del terratrèmol. Carlos Martínez, a l’esquerra a la foto.  / EFE

1
Es llegeix en minuts

El metge esportiu Carlos Martínez, natural de Sevilla i que participava en l'expedició espanyola al cim de l'Annapurna, a la serralada de l'Himàlaia, quan va tenir lloc el terratrèmol del Nepal, ha sigut rescatat en bon estat del camp base on era i ha sigut traslladat en helicòpter fins a la capital del país, Kàtmandu, on ha decidit quedar-se per ajudar en les tasques humanitàries.

Notícies relacionades

Així ho ha confirmat a Europa Press el pare del metge, Manuel Martínez, que ha indicat, després de parlar amb el seu fill, que està "molt bé", sa i estalvi, perquè a la zona muntanyosa on era quan va tenir lloc el terratrèmol no hi va haver perill. "Alguna allau, però poca cosa més", ha confirmat Manuel Martínez, i ha afegit que el seu fill ha hagut de quedar-se al camp base fins que ha sigut traslladat aquest dissabte a la capital.

Amb aquest panorama, ha explicat que el seu fill Carlos, el qual no havia vist el desastre causat al Nepal fins que ha sigut traslladat a Kàtmandu, ha decidit quedar-se per oferir la seva ajuda. "Ell és metge, així que ha optat per quedar-se per ajudar en les tasques humanitàries", ha dit el pare.

Temes:

Nepal