MOLT A PROP DE LA TRAGÈDIA

Un home és rescatat al caure en cadira de rodes a la via del metro

El vídeo de la càmera de seguretat mostra com dues persones, d'identitat no revelada per la policia, salten a les vies per rescatar-lo

Un home en cadira de rodes és rescatat després de caure a la via del metro a Washington. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Era dimarts a la tarda i l'estació de metro de U Street, a Washington, era gairebé buida. En el vídeo de la càmera de seguretat es pot veure com un home en cadira de rodes motoritzada cau a la via i queda estès a terra.

Davant la sorpresa de les persones que s'esperaven a l'andana, que al principi no saben com reaccionar, dues persones baixen a les vies per rescatar l'home, de 54 anys, i la seva cadira de rodes.

Notícies relacionades

Les autoritats que controlen el metro a la capital nord-americana van ser avisades del succés. El portaveu de la companyia, Dan Stessel, ha assegurat que la ràpida reacció de les persones que hi havia a l'andana va permetre que no fos necessari interrompre el servei.

Segons va informar el 'Washington Post', l'home va ser traslladat a l'hospital després del seu rescat només amb algunes esgarrinxades i sang a la boca. Les autoritats no han revelat les identitats de cap dels implicats en el que podria haver acabat en drama. També es desconeixen els motius que van portar l'home a precipitar-se a la via.