A CHIHUAHUA

Tirotejat en ple concert un cantant a Mèxic per piropejar una espectadora

El músic Alfredo Olivas va resultar ferit i una persona va morir pels trets del nòvio de la dona

Vídeo del moment que el cantant Alfredo Olivas és tirotejat a l’escenari.

1
Es llegeix en minuts

Tres persones van ser detingudes a Mèxic acusades de participar en un tiroteig en un concert després que el cantant piropegés una dona del públic i la parella d'ella i dos acompanyants comencessin a disparar. Els trets van causar la mort d'una persona i ferides a tres més, han informat avui fonts oficials.

Agents de la fiscalia general de l'estat de Chihuahua van detenir tres homes per participar en l'agressió que va patir el cantant de música regional Alfredo Olivas. En un concert seu va resultar ferit l'artista i tres persones més, una de les quals va morir després. Els succés va passar divendres a la nit a la sala de festes La Hacienda, a la ciutat de Parral, Chihuahua.

Els detinguts van ser identificats com a Luis Octavio Guirado, de 21 anys; Luis Fernando Ramírez, de 20, i Javier Adrián Ramírez, de 21, tots originaris del mateix municipi. Les declaracions de testimonis dels fets i les proves tècniques i científiques han acreditat la probable responsabilitat penal dels detinguts en els fets, informa el comunicat.

Se'ls han practicat proves i s'han trobat restes de plom i bari a la roba dels detinguts. Segons els testimonis recopilats per la policia, el cantant va piropejar una noia que hi havia en una taula entre el públic, a qui li va llançar una jaqueta i va tombar algunes ampolles de la taula.

FUGIDA EN CAMIONETA

Notícies relacionades

La noia anava acompanyada de dues noies més i els ara detinguts es van molestar per l'actitud de l'artista. Així, van treure les armes i van disparar contra ell, i van ferir també tres persones del públic, una de les quals va morir.

Després de l'agressió, els responsables van sortir per la part del darrere de la sala i van fugir en una camioneta, però poc després van ser detinguts per la policia ministerial.