ATEMPTAT CONTRA LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ

El director de 'Charlie Hebdo' i tres dibuixants més, entre els 12 morts

L'advocat de la revista Richard Malka confirma a una ràdio francesa els noms d'aquestes quatre víctimes en l'atac armat

D’esquerra a dreta, els dibuixants de ’Charlie Hebdo’ Georges Wolinski, Jean Cabut (àlies Cabu), el director Stéphane Charbonnier (àlies Charb) i Bernard Verlhac (àlies Tignous).

D’esquerra a dreta, els dibuixants de ’Charlie Hebdo’ Georges Wolinski, Jean Cabut (àlies Cabu), el director Stéphane Charbonnier (àlies Charb) i Bernard Verlhac (àlies Tignous). / AFP / GUILLAUME BAPTISTE

1
Es llegeix en minuts

El periodista, dibuixant i director de 'Charlie Hebdo', Stéphane Charbonnier, conegut com a Charb, i tres dels principals dibuixants del setmanari satíric francès --CabuTignous Wolinski-- figuren entre els 12 morts de l'atac perpetrat aquest dimecres a la seva seu per terroristes.

L'advocat de la revista, Richard Malka, ha confirmat a l'emissora 'France Info' els noms d'aquests quatre morts en l'atac que, segons l'últim balanç provisional, ha causat també més de vint ferits, quatre d'ells greus.

Bernard Verlhac, 'Tignous', nascut a París el 1957, la mort del qual no obstant no ha estat confirmada fins al moment per la Presidència francesa, col·laborava en altres mitjans com el setmanari 'Marianne' i 'Fluide glacial'.

Notícies relacionades

Charb, dirigia 'Charlie Hebdo' des de feia cinc anys, mentre que Jean Cabut, 'Cabu', de 77 anys, col·laborava amb la revista des de la seva creació, el 1970.

Nascut el 1934, a Tunísia, Georges Wolinski era dibuixant de 'L'Humanité' i altres mitjans com 'Hara-Kiri', 'Paris-Presse ' o 'Paris Match

Temes:

Charlie Hebdo