Un viatge per 17 accents britànics

L'actriu Siobhan Thompson fa un hilarant recorregut fonètic per les illes

L’actriu Siobhan Thompson recorre 17 accents britànics en un vídeo. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

¿D'on és el viril accent de Tom Jones? ¿Quin sol ser el deix més usat en les sèries que recreen l'Anglaterra victoriana? ¿Com entona un tipus dur a Londres de l'estil del rude exfutbolista Vinnie Jones? L'actriu Siobhan Thompson respon a totes aquestes qüestions en un hilarant vídeo de poc més de cinc minuts en què, explotant els seus dots interpretatius, fa un viatge per fins a 17 accents britànics diferents.

Notícies relacionades

El vídeo és el capítol cinquè per Anglophenia, un programa de BBC AmericaAnglopheniaBBC America, amb el qual pretén explicar als nord-americans la cultura britànica. D'aquí ve, el lema del canal: "La cultura britànica amb accent americà". No obstant, el vídeo fa les delícies de qualsevol persona amb cert domini de l'anglès i que hagi patit en carn pròpia la impotència de no ser capaç de comprendre un britànic amb l'accent molt tancat.

En el vídeo, l'actriu va ubicant en un mapa els diferents accents i, per fer més fàcil la seva identificació, nomena els actors que es caracteritzen per tenir aquests diferents accents. Així, durant el vídeo, Thompson fa menció d'actors de pel·lícules com 'El senyor dels Anells' o de sèries com 'Downtown Abbey'.