MÉS DE 52.000 VISITES A YOUTUBE

Detinguts sis iranians per versionar el 'Happy' de Pharrell Williams

Tres nois i tres noies, sense vel, ballen pels carrers i terrats de Teheran

"És molt trist que aquests nois hagin estat arrestats per intentar difondre alegria", ha respost el cantant a Twitter

Sis nois han estat detinguts a l’Iran per versionar el tema ’Happy’, de Pharrell William. / AH T / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Les autoritats iranianes han detingut sis joves per gravar i publicar a Youtube una versió de la cançó 'Happy' del cantant nord-americà Pharrell Williams. La cadena de televisió estatal ha emès un programa en què surten tres homes i tres dones confessant la seva participació en el vídeo, segons ha informat el diari britànic 'The Guardian'.

El cap de la Policia de Teheran, Hossein Sajedinia, ha confirmat en declaracions a l'agència semioficial de notícies ISNA la detenció de sis persones a causa d'un vídeo "desagradable" publicat a internet. Així mateix, ha dit que tots ells han estat detinguts sis hores després de l'obertura de la investigació.

Notícies relacionades

En el vídeo hi surten tres homes i tres dones --totes elles sense vel-- ballant la cançó en diversos carrers, vivendes i teulades de la capital, Teheran. La gravació ha superat les 52.000 visites a Youtube. Al final del vídeo surt un missatge dels participants en la gravació en què es pot llegir: "Hem fet aquest vídeo com a seguidors de Pharrell Williams en vuit hores usant iPhones 5S. 'Happy' va ser una excusa per ser feliços. Vam disfrutar cada segon. Esperem que posi un somriure a la vostra cara".

Per la seva banda, el cantant ha reaccionat a la notícia de la detenció dels sis joves afirmant a través del seu compte a la xarxa social Twitter: "És molt trist que aquests nois hagin estat arrestats per intentar difondre alegria".