ÈXIT MUNDIAL de Pharrell Williams

'Happy' recorre món

Youtube s'omple de versions de la cançó en diferents ciutats

Versió de ’Happy,’ de Pharrell Williams, a París. / YOUTUBE / Rohan Houssein

Versió de ’Happy,’ de Pharrell Williams, a París.
Versió de la cançó ’Happy’ de Pharrell Williams a Viena.
Versió de la cançó ’Happy’ de Pharrell Williams a Londres.
Versió de la cançó ’Happy’ de Pharrell Williams a Bordeus.
’Happy’, de Pharrell Williams, versió ’Star Wars’.

/

1
Es llegeix en minuts
CLAUDIA FRONTINO / Barcelona

¿Qui no ha sentit a aquestes altures la cançó 'Happy'? ¿O qui no ha sentit parlar en els últims mesos de Pharrell Williams? Sens dubte, el 2014 està sent l'any d'or per a aquest cantant i productor nord-americà. No ho serà per a aquells a qui ja avorreixin la cançó. A aquells que encara es deixen encomanar pel seu ritme, els agradarà saber que 'Happy' té diverses versions a Youtube imitant el videoclip original. Els ingredients per a aquesta imitació són molt simples: gent, música i diferents ciutats del món per les quals ballar.

Notícies relacionades

ParísVienaBordeus Londres són algunes de les ciutats per on es passeja l'èxit de Pharrell Williams, fent ballar els seus habitants, amb més o menys gràcia, sense perdre el bon rotllo que inspira la lletra de 'Happy'. Encara que totes aquestes versions estan tenint molt èxit a Youtube, cap ha aconseguit encara acostar-se ni de lluny a l'escandalosa xifra de visites del vídeo original de Williams, que ja supera les 111.715.000 visites, acostant-se així a altres èxits com el 'Single Ladies' de Beyoncé (283.284.000 visionats).

'Happy' al planeta Tatooine

Els fans incondicionals de la saga 'Star Wars' també trobaran a Youtube una versió de 'Happy' feta a mida. Rodada a Tunísia, els protagonistes del vídeo recreen el planeta imaginari Tatooine, on ballen, inclòs R2-D2, al ritme de l'encomanadissa música de Pharrell Williams.