NO-B DAY A ROMA

El Poble Violeta es manifesta demà per segona vegada contra Berlusconi

El partit nascut a través de les xarxes socials a internet va convocar l'any passat centenars de milers de persones contra el primer ministre italià

1
Es llegeix en minuts
EFE

ElPopolo Viola(Poble Violeta), el grup d'italians que va néixer a través de les xarxes socials a internet i que ja va aconseguir convocar el desembre de l'any passat centenars de milers de persones contra el president del Govern, Silvio Berlusconi, tornarà a repetir demà una nova manifestació contra el mandatari.

ElNo Berlusconi Dayes torna a repetir demà amb una manifestació que travessarà el centre de Roma per acabar a la plaça de Sant Joan del Laterà i que espera, segons han explicat avui els organitzadors, repetir l'èxit de participació de l'any passat.

El Poble Violeta, color triat perquè no s'associés a cap partit, ha explicat avui que més de 100 autobusos arribaran a Roma des de tot Itàlia, i en 11 ciutats estrangeres, en què s'inclouen Amsterdam, Berlín, Brussel·les, Madrid i València, també s'han organitzat concentracions.

Pels problemes reals del país

Aquest nou No Berlusconi Day vol cridar l'atenció al Parlament "perquè s'ocupi dels problemes reals del país i no dels que només preocupen el president del Govern", en referència a les lleis que Berlusconi promou des de fa temps i que paralitzarien o farien prescriure els processos que té pendents.

Notícies relacionades

"Aquest Govern ha sigut incapaç de donar una resposta als problemes del país i per això els ciutadans s'han de manifestar per defensar la Constitució. Demanarem una nova llei electoral, una llei contra el conflicte d'interessos i que es convoquin eleccions lliures i democràtiques", han afegit els organitzadors.

El Popolo Viola s'ha dedicat des que va néixer a organitzar esdeveniments i manifestacions contra Berlusconi i el seu Govern i a favor de la Constitució italiana, convocatòries que s'han fet exclusivament a través del boca a boca i de la comunicació per la xarxa. Aquest grup, que cada vegada compta amb més adhesions, continua reiterant que no pretén ser un moviment polític o partit.