El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Primer àlbum

El disc de Morad lluu als carrers de la Florida, a l’Hospitalet

  • Morad comparteix el pes de la seva història a ‘Reinsertado’

  • Entrevista amb Morad després de ser «desterrat» de la Florida: «No donaré el gust als que volen veure’m pres»

El disc de Morad lluu als carrers de la Florida, a l’Hospitalet

Zowy Voeten

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El barri de la Florida de l’Hospitalet acull als seus carrers el rostre de Morad, raper i referent que ha crescut a la ciutat i que ha estrenat aquest maig el seu primer àlbum, batejat ‘Reinsertado’, que conté 19 cançons. Cal recordar que fins al moment Morad havia publicat ‘singles’ que no estaven relacionats entre ells.

Morad comparteix el pes de la seva història en l’hora i nou minuts que suma el disc i té una cosa que no es pot aconseguir ni treballar: l’autenticitat del seu testimoni. Per això la plaça Mare de Déu del Pilar i l’avinguda Primavera, carrers del barri de la Florida, llueixen grans cartells del jove raper que promocionen el seu nou àlbum.

L’artista de l’Hospitalet, de 24 anys, debuta en format llarg després de convertir-se en un emblema cultivat en la marginalitat i en una figura gegant a través de la qual sonen moltíssimes històries silenciades i ocultes.

Notícies relacionades

‘Reinsertado’, com tota la seva música, està esquitxat constantment de les seves tèrboles cròniques de joventut (‘Estopa’, per exemple) i a ‘Problemas’ clama per deixar aquesta vida enrere a la seva manera: «‘Mente que se me despeja; otro policía se queja; otro coche a toca teja; me tiene entre ceja y ceja’».

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet

Temes:

Morad