El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Pacte ferm i efectiu

Marín defensa el pacte entre el PSC i Junts a la Diputació de Barcelona: «Quan es vol, es pot»

Marín defensa el pacte entre el PSC i Junts a la Diputació de Barcelona: «Quan es vol, es pot»

Joan Cortadellas

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i candidata del PSC a la reelecció, Núria Marín, també presidenta de la Diputació de Barcelona, ha defensat que el pacte entre el PSC Junts a l’ens supramunicipal demostra que «quan es vol, es pot governar».

En una entrevista al diari digital ‘El Nacional.cat’ ha atribuït el bon funcionament que segons ella té aquest pacte al «canvi que s’ha produït en les relacions entre Catalunya i Espanya», que ha permès que sigui ferm i efectiu, ha dit.

Marín ha defensat que el candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, «seria capaç de liderar amb valentia i força» grans projectes, com la transformació de la Gran Via.

Ha considerat que el mandat de l’actual alcaldessa de Barcelona i candidata per BComú a la reelecció, Ada Colau, ha sigut millorable i que «hi ha hagut una aturada en projectes que haurien agradat a moltes persones».

Notícies relacionades

En matèria de vivenda a l’Hospitalet, ha remarcat que és «necessari tenir clar que qui té les competències és la Generalitat, i fa falta que es posi les piles amb una política de vivenda a Catalunya amb una mirada de país».

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet