El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Multireincident

Presó provisional per a un presumpte lladre per cometre robatoris violents a comerços de l’Hospitalet i el Baix Llobregat

  • La investigació es va iniciar el 30 de gener d’aquest any arran d’un primer robatori a la recepció d’un hotel de l’Hospitalet

Presó provisional per a un presumpte lladre per cometre robatoris violents a comerços de l’Hospitalet i el Baix Llobregat

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) van detenir dijous passat, 16 de febrer, un home de 36 anys com a suposat autor de quatre robatoris amb violència i intimidació a establiments comercials de la ciutat. Una vegada detingut, els investigadors de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) el van denunciar per dos robatoris violents més, perpetrats a Sant Joan Despí.

La investigació es va iniciar el 30 de gener d’aquest any arran d’un primer robatori a la recepció d’un hotel de l’Hospitalet. En aquest cas, expliquen des de la policia catalana, l’atracador, cobert per amagar la seva identitat, va amenaçar la treballadora de la recepció amb una arma blanca i es va emportar els diners de la caixa.

Quatre dies després, el 3 de febrer, un home de característiques similars i amb el mateix ‘modus operandi’ va atracar un bingo a la mateixa ciutat, a mig matí i a plena llum de dia, i va fugir ràpidament del lloc dels fets. I una setmana després, el 10 de febrer, l’atracador va repetir el mateix tipus de robatori, aquesta cop, a dos establiments, un hotel i una gasolinera, separats per escassos 250 metres.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

Les imatges i els testimonis aconseguits pels investigadors dels diferents atracaments en van permetre identificar l’autor, un veí l’Hospitalet amb 20 antecedents per delictes similars.

Presó provisional

Notícies relacionades

Els investigadors el van detenir al seu domicili dijous passat, 16 de febrer. Una vegada en dependències policials, la Unitat d’Investigació de Cornellà el va tornar a detenir per dos robatoris més amb violència i intimidació, perpetrats a Sant Joan Despí l’11 de febrer, al quals, una altra vegada, va atracar amb arma blanca dos establiments de la mateixa activitat: un hotel i una gasolinera, molt pròxims entre si.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar el seu ingrés en presó provisional.