El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Arrestat pels Mossos

Morad, detingut de nou per induir a desordres públics a l’Hospitalet

  • La Guàrdia Urbana va alertar la policia catalana que el raper havia amenaçat de pagar a joves perquè provoquessin incendis després d’haver sigut denunciat durant la gravació d’un videoclip als Blocs de la Florida

Concierto del rapero de L’Hospitalet, Morad

Concierto del rapero de L’Hospitalet, Morad / Laura Guerrero (EPC)

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El raper Morad ha quedat en llibertat aquest dijous després de ser detingut a l’Hospitalet de Llobregat aquest dimecres en relació amb els desordres públics que hi va haver la setmana passada als Blocs de la Florida del municipi. Segons fonts policials consultades per aquest diari, els Mossos d’Esquadra li atribueixen un delicte d’inducció a desordres públics. Els fets van tenir lloc la setmana passada. La Guàrdia Urbana va rebre trucades veïnals perquè Morad, en companyia d’altres persones, estava generant enrenou mentre rodava un videoclip al barri de la Florida. Entre altres accions, havien posat un cotxe enmig de la calçada.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha explicat aquest dijous en un comunicat que la causa està oberta per un delicte de desordres públics.

Sempre segons les esmentades fonts policials, Morad es va encarar als agents municipals que van acudir a atendre les protestes dels veïns. I va arribar a verbalitzar que aquella nit hi hauria foc a la Florida perquè donaria 1.000 euros a joves perquè el provoquessin.

La Guàrdia Urbana, després de l’incident, va denunciar Morad pel soroll generat, per tenir cotxes mal aparcats i per faltar al respecte als agents de la Guàrdia Urbana. I, prenent seriosament les paraules amenaçadores de Morad, els agents municipals van acudir als Mossos per alertar-los.

Aquella mateixa nit, tal com havia anunciat Morad, van cremar almenys dos vehicles i mitja dotzena de contenidors. Els Mossos van obrir diligències per aquests fets i durant una setmana han mirat d’esbrinar si es va tractar d’una coincidència o d’una amenaça complerta per part de Morad. Segons les fonts policials, aquest dimecres van arrestar Morad per induir a desordres públics perquè van reunir indicis que es tractava de la segona hipòtesi.

Notícies relacionades

Morad continua engrossint el seu historial d’enfrontaments amb els policies. El mes de juny passat va ser arrestat pels delictes de conducció temeràriaconduir sense carnet desobediència a l’autoritat. Dos mesos abans, a l’abril, Morad també va ser detingut per no presentar-se a una citació judicial en la qual havia de declarar per un altre delicte contra la seguretat viària.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO