El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Successos

Detenen dos lladres multireincidents per 23 robatoris a vehicles a Esplugues i l’Hospitalet

  • Els arrestats, que acumulen més de 100 antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar la seva llibertat amb càrrecs

  • La investigació continua oberta i no es descarten més detencions

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 19 i 20 d’octubre dos homes, de 22 i 42 anys, com a presumptes autors de 23 delictes de robatori amb força a vehicles i d’un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle ocorreguts en els municipis d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) i l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

La matinada de dimecres passat van identificar un home amb objectes amagats dels quals no podia acreditar la seva procedència. Els agents els van decomissar i amb la investigació posterior van determinar que provenien d’un robatori amb força a dos vehicles estacionats en un pàrquing privat d’Esplugues i van detenir l’home. L’endemà van detenir un segon home per altres robatoris en vehicles estacionats en tres pàrquings d’Esplugues i l’Hospitalet en els últims mesos.

Gràcies a les imatges gravades per les càmeres de seguretat i les gestions d’investigació, els agents van aconseguir identificar el presumpte autor d’aquests fets, un jove de 22 anys i multireincident en aquesta tipologia delictiva. Concretament, a l’arrestat se’l relaciona amb 21 robatoris amb força a l’interior de vehicles comesos des de maig.

Els arrestats, que acumulen més de 100 antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Així mateix, el Jutjat d’Instrucció número 4 d’Hospitalet de Llobregat va decretar per al segon arrestat la prohibició d’accés als pàrquings públics o privats dels municipis de Barcelona, Esplugues de Llobregat i Hospitalet de Llobregat, és a dir, municipis on presumptament el detingut hauria comès la majoria dels delictes pels quals va ser detingut.

Notícies relacionades

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet