El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Millora de la situació epidemiològica

L’Hospital de Bellvitge de l’Hospitalet amplia l’horari de visites en àrees no covid

  • D’aquesta manera, s’estén tres hores i queda establert de 13 h a 18 h cada dia, de dilluns a diumenge

zentauroepp51201931 16 01 2018 hospital de bellvitge  salud espa a europa catalu201016191421

zentauroepp51201931 16 01 2018 hospital de bellvitge salud espa a europa catalu201016191421 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La progressiva millora de la situació epidemiològica en les últimes setmanes i el descens del nombre d’ingressos per covid-19, «gràcies al percentatge de població amb la pauta de vacunació completa», permet augmentar a partir d’aquest dilluns, 28 de febrer, la franja horària perquè els pacients de l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) puguin rebre la visita d’un acompanyant durant l’ingrés a hospitalització.

D’aquesta manera, l’horari de visites s’amplia tres hores i queda establert de 13 h a 18 h cada dia, de dilluns a diumenge. «Per garantir les mesures de protecció davant el SARS-CoV-2, és recomanable que sigui el mateix acompanyant tots els dies», remarquen des del HUB. Excepcionalment, a petició de la família, es permetrà prolongar el temps de visita en el cas dels pacients portadors de la targeta Cuida’m i dels menors d’edat.

A la unitat de cures intensives l’horari de visites serà de 13.30 h a 15 h, tot i que també en casos excepcionals i de manera pactada entre l’equip mèdic i les famílies es podrà flexibilitzar aquest horari.

A les unitats de semicrítics, per ara, es manté l’horari de 13 a 15 hores per a només una persona. En la Reanimació Postquirúrgica (RPQ) l’horari d’accés del familiar/acompanyant serà de 19 a 20 h. D’altra banda, l’accés d’un acompanyant a l’àrea ambulatòria (consultes externes), gabinets i urgències es mantindrà com fins ara.

L’àrea covid es manté sense visites

Notícies relacionades

A l’àrea covid, com a norma general continuarà sense estar-hi permès l’accés a familiars. Excepcionalment, a petició de la família, i prèvia valoració de l’equip assistencial, es permetrà l’accés d’un acompanyant en situacions específiques, com els pacients amb la targeta Cuida’m i els menors d’edat.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO