El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Robatori

Atraquen amb arma blanca una botiga de criptomonedes a l’Hospitalet de Llobregat

  • Els Mossos d’Esquadra busquen ara imatges o testimonis que permetin identificar i localitzar els lladres

Atraquen amb arma blanca una botiga de criptomonedes a l’Hospitalet de Llobregat
1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’atracament a una botiga de compravenda de criptomonedes per part de dos homes que van assaltar el local i van amenaçar el responsable amb una arma blanca. Segons ha avançat Elcaso.cat i han confirmat a Efe fonts de la policia catalana, els fets van passar aquest dijous a la tarda en una botiga de criptomonedes del barri de Santa Eulàlia de l’Hospitalet.

Les dues persones van arribar al local amb motocicleta, van entrar a la botiga amb els rostres coberts, van amenaçar amb una arma blanca el responsable i es van emportar els diners en efectiu –per ara se’n desconeix la quantitat– que hi havia a la caixa de l’establiment, fruit de la venda de criptodivises. Els assaltants van actuar amb rapidesa i posteriorment van fugir amb la motocicleta.

La unitat d’investigació de la comissaria de l’Hospitalet està investigant els fets, buscant imatges o testimonis que permetin identificar i localitzar els lladres.

Notícies relacionades

Aquest robatori se suma al que va tenir lloc el novembre passat en una empresa de compravenda de criptomonedes de Barcelona, en el qual un grup de lladres van encastar un vehicle contra l’establiment per emportar-se un caixer d’aquest tipus de divises.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO