El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Documental

Un curtmetratge reflecteix el dia a dia dels joves de l’Hospitalet durant la pandèmia

  • La filmació recull com els ha afectat aquesta situació en els àmbits personal, familiar i educatiu

  • Des del consistori expliquen que els protagonistes del curt tenen de 16 a 18 anys i viuen en diferents barris de la ciutat

Un curtmetratge reflecteix el dia a dia dels joves de l’Hospitalet durant la pandèmia

Ayuntamiento de L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dimarts 29 de juny es va estrenar el curtmetratge documental Medormí en marzo y me desperté en septiembre, de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Hospitalet (Barcelonès) i dirigit per Alba Calani, que reflecteix com la pandèmia ha afectat la gent jove de l’Hospitalet de Llobregat. Així, aquests joves expliquen com ha sigut el seu dia a dia durant aquest temps en els àmbits personal, familiar i educatiu.

La realització ha sigut a càrrec de la productora Cara A Films, que a l’inici del 2020 va començar a fer un seguiment d’homes i dones vinculats al projecte municipal de participació juvenil EntreJoves. Des del consistori expliquen que els protagonistes del curt documental tenen de 16 a 18 anys i viuen en diferents barris de la ciutat.

"Me dormí en Marzo y me desperté en Septiembre" segur que, com la María, ho heu pensat moltes vegades quan recordeu el...

Posted by Joventut L'H on Thursday, June 24, 2021

El rodatge recull l’activitat habitual del projecte al gener i febrer de l’any passat, amb trobades, tallers i formacions en què van participar els joves, i com van viure el confinament, a partir del març. A partir d’aquí, reflecteix els efectes que les mesures per frenar la pandèmia han tingut en les seves vides i en el projecte EntreJoves.

Notícies relacionades

Amb aquest documental la Regidoria de Joventut «vol donar la veu a la gent jove de la ciutat i continuar oferint espais de participació i expressió», afirmen des de l’Ajuntament.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO