El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Formació

L’Hospitalet posa en marxa una nova edició del programa ‘Les dones construeixen’

La iniciativa aposta per fomentar la presència femenina al sector laboral de la construcció

L’Hospitalet posa en marxa una nova edició del programa ‘Les dones construeixen’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, posa en marxa la tercera edició de ‘Les dones construeixen’, un projecte que ofereix formació al sector de la construcció a dones en situació d’atur residents a la zona nord de la ciutat.

El curs l’impartirà la Fundació Laboral de la Construcció i permetrà formar 15 dones en la instal·lació de plaques de cartró i guix laminat. L’itinerari consta de continguts teoricopràctics que permetran a les participants, una vegada finalitzin el curs, rebre el certificat de professionalitat de nivell 1 d’operacions bàsiques de revestiments lleugers i tècnics en construcció.

Des de l’Ajuntament de l’Hospitalet expliquen que ‘Les dones construeixen’ és una iniciativa subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del «programa de recolzament als territoris amb més necessitats de reequilibri territorial i social».

Pacte de ciutat

Notícies relacionades

Aquest programa forma part de les accions definides en el pacte de ciutat que el consistori està portant a terme per «continuar apostant per la presència femenina en sectors laborals com el de la construcció i aconseguir així generar oportunitats d’ocupació a la ciutat», assenyalen des del govern local.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO